Heleen:

Saucha kapper: Een zuivere keuze

De beslissing om over te schakelen van traditionele kapper naar organische kwam na jarenlange ervaring als kapper en inzicht in de inhoud
van de meeste haarproducten met chemicaliën.
Voor mij is het tegenwoordig een voor de hand liggende keuze om alle goede producten te gebruiken die beschikbaar zijn en die vrij zijn van gezondheids- en milieugevaarlijke stoffen. Organische haarverzorging betekent dat ik producten met gifstoffen uitsluit en in plaats daarvan organische alternatieven of natuurlijke ingrediënten uit het plantenrijk gebruik.

Kortom:
• Een bijdragen aan een schonere en zuivere omgeving waarbij het welzijn van mens, dier en aarde belangrijk is.
• Een salon die geschikt is voor alle kwaliteitsbewuste klanten, zowel kinderen als volwassenen
• Duurzame werkwijze wat betreft materiaalkeuze en afvalverwerking
• Natuurlijke haarkleuring en styling
• Ik werk met de 100% natuurlijke producten van Brunsproducts uit Zweden
• Laten zien dat een natuurlijke werkwijze uiteindelijk het beste resultaat geeft

Haartrends voor vrienden van de aarde.
Het belangrijkste voor mij is om naar u en uw wensen te luisteren, zodat u een individuele behandeling krijgt die bij u past.
Ik heb een volledig assortiment ecologische / milieuvriendelijke producten, waaronder Bruns Products en Oliebe natuurlijke haarverf.
Dit betekent dat alle stoffen zorgvuldig worden onderzocht die allergieën en hormonale aandoeningen kunnen veroorzaken.

Niemand kan alles doen, maar iedereen kan iets doen en op deze manier wil ik bijdragen aan een duurzame toekomst.

Sanne:

Hoi! Ik ben Sanne Smits – de Haarsmit. Ik geef je advies en neem de tijd om jouw ideale kapsel te creëren. Ik heb op verschillende plekken in Nederland en Australië gewerkt. Door mijn ervaringen kwam ik erachter wat ik echt wil: werken op een zo natuurlijk mogelijke manier. Een manier die goed is voor jou en voor het milieu.

De producten die ik gebruik zijn van Maria Nila en L’ANZA. Beide merken zijn vrij van parabenen en sulfaten. Ze zijn veganistisch en cruelty free. De ontwikkelaars van deze producten streven naar de allerbeste haarproducten zonder je haar of het milieu te schaden.

Momenteel werk ik met haarverf van L’ANZA. Uiteindelijk wil ik ook plantaardige kleuringen aanbieden. L’ANZA zal ik er naast blijven gebruiken voor degene die (nog) niet willen overstappen op plantaardige kleuringen. Of voor degene die het haar willen oplichten.

kijk voor meer informatie op www.dehaarsmit.nl

Lita:

Lita is wat je noemt ‘eigen kweek’ dus intern opgeleid naar onze hoge eisen.
Zij is Colorist in hart en nieren en heeft van haar hobby haar werk gemaakt.
Als klant voel je dat je met veel plezier en verfijning gekleurd wordt.

Monique:

Samen met Eef draai ik al wat jaartjes mee in onze kapsalons. Het kleuren en verzorgen van onze klanten doe ik met veel lol. Eef en ik voelen elkaar vlekkeloos aan en streven naar een fijne sfeer en topkwaliteit.

Eef:

Als gepassioneerde kapper is alleen het beste goed genoeg voor mijn klant. Het mooiste uit jouw haar en uit jou als persoon halen is mijn doel. Door middel mijn kniptechniek zorg ik dat jij met minimaal onderhoud er maximaal uit ziet. Samen met Monique streef ik naar de ideale kapsalon waar onze klanten zich meer dan welkom voelen. De portfolio op deze website geeft een indruk van mijn werk evenals de foto’s op mijn Instagram en Facebook.