Onze kappers

Lita – Color Only

Mijn passie gaat naar het ‘ op maat ‘ kleuren van jouw haar. Ik neem graag de tijd voor je om samen tot een kleuring te komen die bij JOUW past. Bij jouw gelaat maar ook bij jou als geheel. Daarbij vind ik het belangrijk dat de kwaliteit van het haar goed blijft dus werk ik alleen met de beste producten. Ik kijk er naar uit om je te mogen ontvangen.

Lieve groetjes, Lita

06-41 65 06 69


Simone Weijs | Knip de dag – Creative Hairdesign

Ik ben Simone Weijs, grafisch ontwerper én kapper! Voor mij een logische combinatie: vormgeving, creatie en – at the end – een blije klant.

Wil je een kappersbehandeling? Bel of app voor een afspraak: 06-27034663

Werktijden: iedere woensdag, en wisselend maandag of vrijdag.

Zie voor meer informatie: www.knipdedag.nl

Monique:

Samen met Eef draai ik al wat jaartjes mee in onze kapsalons. Het kleuren en verzorgen van onze klanten doe ik met veel lol. Eef en ik voelen elkaar vlekkeloos aan en streven naar een fijne sfeer en topkwaliteit.

Eef:

Als gepassioneerde kapper en founder van Kappers voor Jou is alleen het beste goed genoeg voor mijn klant. Het mooiste uit jouw haar en uit jou als persoon halen is mijn doel. Door middel mijn kniptechniek zorg ik dat jij met minimaal onderhoud er maximaal uit ziet. Samen met Monique streef ik naar de ideale kapsalon waar onze klanten zich meer dan welkom voelen. De portfolio op deze website geeft een indruk van mijn werk evenals de foto’s op mijn Instagram en Facebook.