Onze kappers

Heleen:

Saucha kapper: Een zuivere keuze

De beslissing om over te schakelen van traditionele kapper naar organische kwam na jarenlange ervaring als kapper en inzicht in de inhoud
van de meeste haarproducten met chemicaliën.
Voor mij is het tegenwoordig een voor de hand liggende keuze om alle goede producten te gebruiken die beschikbaar zijn en die vrij zijn van gezondheids- en milieugevaarlijke stoffen. Organische haarverzorging betekent dat ik producten met gifstoffen uitsluit en in plaats daarvan organische alternatieven of natuurlijke ingrediënten uit het plantenrijk gebruik.

Kortom:
• Een bijdragen aan een schonere en zuivere omgeving waarbij het welzijn van mens, dier en aarde belangrijk is.
• Een salon die geschikt is voor alle kwaliteitsbewuste klanten, zowel kinderen als volwassenen
• Duurzame werkwijze wat betreft materiaalkeuze en afvalverwerking
• Natuurlijke haarkleuring en styling
• Ik werk met de 100% natuurlijke producten van Brunsproducts uit Zweden
• Laten zien dat een natuurlijke werkwijze uiteindelijk het beste resultaat geeft

Haartrends voor vrienden van de aarde.
Het belangrijkste voor mij is om naar u en uw wensen te luisteren, zodat u een individuele behandeling krijgt die bij u past.
Ik heb een volledig assortiment ecologische / milieuvriendelijke producten, waaronder Bruns Products en Oliebe natuurlijke haarverf.
Dit betekent dat alle stoffen zorgvuldig worden onderzocht die allergieën en hormonale aandoeningen kunnen veroorzaken.

Niemand kan alles doen, maar iedereen kan iets doen en op deze manier wil ik bijdragen aan een duurzame toekomst.

Ik ben Sanne Smits – de Haarsmit.
Al bijna 10 jaar werk ik vol passie als kapper in Nijmegen. In de afgelopen jaren heb ik me ook gespecialiseerd in make-up, bruidskapsels en haarstyling. Ik neem de tijd voor je en werk met natuurlijke producten. Op deze manier kan ik jouw ideale kapsel creëren. Dit alles onder het genot van een lekkere  cappuccino, een verse gember thee, en een fijn gesprek!

Kijk voor meer informatie op;
www.dehaarsmit.nl

Monique:

Samen met Eef draai ik al wat jaartjes mee in onze kapsalons. Het kleuren en verzorgen van onze klanten doe ik met veel lol. Eef en ik voelen elkaar vlekkeloos aan en streven naar een fijne sfeer en topkwaliteit.

Eef:

Als gepassioneerde kapper en founder van Kappers voor Jou is alleen het beste goed genoeg voor mijn klant. Het mooiste uit jouw haar en uit jou als persoon halen is mijn doel. Door middel mijn kniptechniek zorg ik dat jij met minimaal onderhoud er maximaal uit ziet. Samen met Monique streef ik naar de ideale kapsalon waar onze klanten zich meer dan welkom voelen. De portfolio op deze website geeft een indruk van mijn werk evenals de foto’s op mijn Instagram en Facebook.

Hair done by Santina:

Ik ben Santina Tyssevos. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in Box Braids, Feed in Braids, Hoge Staart, en nog veel meer. 

Vanaf 1 maart 2022 sluit ik mij aan bij het Kappers collectief ‘ Kappers voor jou ‘. Hier kan ik als zelfstandig onderneemster mijn passie uitoefenen op een mooie locatie ( perfect parkeren ) in het oude centrum van Nijmegen. 

Ik werk met elke soort haar en iedereen is welkom, zowel dames als heren. 

Ik bied service aan volwassen en kinderen vanaf 8 jaar. Naast het haren vlechten heb ik ook een eigen website,   www.hairdonebysantina.com

Hier kun je terecht voor een ‘ Durag en Bonnet ‘. 

Voor meer informatie kunt u me altijd contacteren via de email of social media “Hairdonebysantina”.

Heel graag tot ziens.